Mit jelent a wellness? Mi is a wellness célja? A jelenlegi rohanó világban az embereknek nincs idejük arra, hogy kiegyensúlyozott, egészséges életmódot alakítsanak ki. Sokszor vagyunk friss levegőtől elzárt helyeken, például amikor egy irodában dolgozunk, vagy épp kimerítő fizikai munkát végzünk, vagy csak épp nagyon stresszes a munkánk. Mindez azOlvasd tovább!

A Tisza-tavi Ökocentrum egyedülálló állatkert és szabadidős élményközpont, amely a Tisza-tó élővilágát mutatja be. Itt egymáshoz kapcsolódik a turizmus, a természetvédelem és az oktatás. A szabadidőpark a természet megismerésére épül. A látogatók közvetlen kapcsolatba kerülhetnek az állatokkal. A park része szárazföldi és vízi játszótér, sportpálya, rendezvénytér. A körpanorámás kilátótorony Tisza-taviOlvasd tovább!

forró dézsafürdő

Nem csak a testünknek, hanem a lelkünknek is kiváló a dézsafürdőzés. A hideg téli napokon igazi feltöltődés a dézsázás. Ellazít, relaxál, segít lelassítani, közel lenni a természethez. A gondolataidat segít visszaterelni a normális értékrendhez. Dézsázás közben nem fogsz telefonálni, dolgozni, itt igazán ellazulhatsz és csak magaddal, illetve dézsázó társaddal/társaiddal fogszOlvasd tovább!

Ez egy olyan egyedülálló élmény, amit soha nem szabad kihagyni, ha a Tisza-tónál vagy. Hód vízitúra elérhetősége: Kattints ide! Nézd meg a videót! Olyan egyedülálló vízi világ, amely nem hasonlítható semmihez. Mindenképp Tiszafüredről indulj, hiszen itt vannak a vadregényes tájak, eldugott kis csatornák és a csodás élővilág. A túravezető nemOlvasd tovább!

Tekerd körbe a Tisza-tavat! Ha nálunk foglalsz szállást, profi kerékpárokat bérelhetsz. Ha saját kerékpárt hozol, akkor pedig teljes biztonságban tudhatod a kerékpárod, fedett, zárt kerékpár tárolónknak köszönhetően. A Tisza-tó vízi világa egyedülálló és különleges. Sokféle túra megvalósítható, most azt mutatjuk be, hogyan lehet biciklivel körbetekerni a tavat a Tisza-tavi kerékpárúton keresztül. AOlvasd tovább!