Az apartman foglalásával és a szálláshelyre történő bejelentkezéssel a vendég és a vele együtt a szálláshelyen tartózkodó személyek elismerik és elfogadják a Hódvár Apartman Házirendjét, valamint kötelezettséget vállalnak a következő pontokban leírt szabályok betartására és felelősséget vállalnak az esetleges károkozásért.

Fő szabályok:

  • Érkezéskor a vendég köteles a bejelentőlapot kitölteni az érkezést követő 30 percen belül. Vendégeink az apartmanokat a teljes szállásdíj kifizetése után foglalhatják el.
  • A szálláshely területén este 22 óra és reggel 8 óra között hangoskodni szigorúan tilos.
  • A szálláshely egész területén, 18 éven aluli személyek alkoholt nem fogyaszthatnak, nem dohányozhatnak.
  • Sátrat állítani az üdülő egész területén tilos.
  • A szálláshelyen látogatókat, kizárólag napközben lehet fogadni, rövid időre, a tulajdonos előzetes engedélyével.
  • Bármilyen kérés, kérdés esetén hívja a +36 30 8380807-es telefonszámot.

Bejelentkezés, kijelentkezés: Az érkezés napján az apartmant vendégeink 15.00 órától foglalják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig hagyják el. A megadott érkezési- és elutazási időpontban a tulajdonos jelen van.

Szálláshely tulajdonostól kérhető hajszárító, vasaló, vasalóállvány, cipőápoló eszközök, varrókészlet, esernyő, kiskád, etetőszék, gyermek ágynemű, játék, kerékpárok, grillező, transzfer, egyéb eszközök. Igényét kérem jelezze a +36308380807-es telefonszámon. (Gulyás Edina Mária)

Takarítás hetente egyszer van, ágynemű és törölköző cserével, 1 hétnél hosszabb tartózkodás esetén. Felár ellenében lehet napi takarítást kérni.

Igényét kérem, +36308380807-es telefonszámon jelezze.

24 órás ügyeleti szolgáltatás telefonon. 24 órás készenlétet, be -és kijelentkezési lehetőség van a szálláshelyen. A szálláshely tulajdonosa a szálláshelyen tartózkodása teljes időtartama alatt rendelkezésre áll, segítséget nyújt kérés esetén. Gulyás Edina Mária Tel.+36308380807

Dohányzás: Az apartmanban dohányozni tilos! A kertben kijelölt dohányzóhely található.

Tűzrakás, bográcsozás: Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartásával. A tűz eloltásáról feltétlenül gondoskodjon! A tűzrakóhelyen kizárólag tűzifát lehet égetni. A grillezőt szintén a tűzrakóhely mellett használja. A grillezéshez, főzéshez szükséges fáról és faszénről kérjük, maguk gondoskodjanak. A grillezéshez, bográcsozáshoz szükséges eszközöket kérjük használat után tisztán tegyék a helyükre.

Parkolás: Az udvarban zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére két jármű számára. Megkérjük vendégeinket, hogy ha nem a parkolót használják napközben, az ingatlan előtt az apartmanház oldalában álljanak meg gépjárművükkel.

Takarítás: A takarításról a szálláshely tulajdonosa gondoskodik, érkezéskor és távozáskor, melynek díját a szállásdíj tartalmazza. Igény esetén kérhető napi takarítás, felár ellenében.

Szemét elhelyezése: A szemét gyűjtése szelektíven történik, a konyhában található tárolókban. Ezek ürítése az apartman bejáratánál található szelektív szeméttárolókba lehetséges.

Konyha: Az eszközöket, gépeket kérjük, hogy rendeltetésének megfelelően használja.

Kert: A kertet a szálláshely tulajdonosa gondozza. Kérjük, ügyeljenek a növényekre.

Tárgyak áthelyezése: Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésüknek megfelelően használják. Az apartmanokban lévő tárgyakat kérjük, ne vigyék ki a kertbe. A teraszon és a kerti pergola területén lévő kerti bútorokat kérjük, ne helyezzék át a füves területre, egyéb helyekre.

Televízió készülékek okostévék, Netflix előfizetéssel. Magyar és külföldi csatornákat kereshet online, a böngészőben. A távirányítón a Netflix gombot lenyomva a vendég profilba tud bejelentkezni és csatornát keresni, a nyelv tetszés szerint állítható.

Wifi kód: va1dj26778m7

Szolgáltatások: (név, telefonszám)

Reggeli házhozszállítás: Nopara étterem +36703141149

Vízitúra: Gulyás Imre +36302873722

Kerékpárbérlés: Gulyás Imre +36308380807

Dézsafürdő: Gulyás Edina Mária +36308380807

Taxi, transzfer szolgáltatás: Virágh TAXI +36302189256

Grillező bekészítése: Gulyás Edina Mária +36308380807

Felelősségvállalás: Az apartman nem rendeltetésszerű használatából, a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a szálláshely üzemeltetője felelősséget nem vállal! Kérjük, vigyázzon értékeire! Az apartmanban lévő eszközöket, berendezési tárgyakat annak területéről még ideiglenesen sem lehet elvinni.

A kulturálatlan magatartás, mások nyugalmának zavarása, hangoskodás, károkozás az első felszólítás után a szálláshely területéről való azonnali kitiltást eredményez. Aki a felszólítás után is folytatja a kárt okozó tevékenységet, az okozott kár felmérését és kifizetését követően azonnali távozásra köteles!

Természetesen előfordulhat, hogy valami a vendég hibáján kívül meghibásodik. Ha valamilyen probléma adódik, szíveskedjenek azt az üzemeltetőnek azonnal jelezni.

Az apartmanba történő bejelentkezéssel a vendég tudomásul veszi és elfogadja a házirendben foglaltakat.