Az árak kizárólag weboldalunkon keresztül történő közvetlen foglalás esetén érvényesek. Foglalás e-mailben, telefonon, vagy személyesen lehetséges. SZÉP kártya elfogadás: MKB, K&H, OTP mindhárom zseb (szállás, szabadidő, vendéglátás)

Ajándékutalvány vásárolható! Az utalványt egyedi igények szerint állítjuk ki!

Kérj ajánlatot: info@tiszafuredszallas.hu

Téli, tavaszi kedvezmény:

10 000 Ft/fő/éj. Minimum 2 éj foglalasa esetén.

Főszezoni (kiemelt időszakok, hétvégék, hosszú hétvégék) szállás árajánlat:

93 000 Ft/éj/teljes ház. 6 fő fölötti létszám esetén +11 000 Ft/fő/éj 6 éves kor fölött.

Kisállat díja: 4 000 Ft/kisállat/éj, előzetes egyeztetéssel, teljes kártérítési felelősségvállalással.

Medence használata ingyenes, tavasztól őszig üzemel. Wifi, klíma szintén ingyenes.

Hűvösebb időben vendégeink használhatják a forró dézsafürdőt, mely 38-40 fokos, mínuszokban is kiváló feltöltődést biztosít.

Érkezéskor külön fizetendő:

+ Idegenforgalmi adó: 500 Ft/éj 18 éven felülieknek

+ Kerékpár bérlés (opcionális) 5 000 Ft/nap

+ Dézsafürdő felár (opcionális) 15 000 Ft/nap.

+ Késői kijelentkezés: (előzetes egyeztetés alapján, amennyiben van rá lehetőség) 13:00-ig a szállásdíj 50%-a, 13:00 után a szállásdíj 100%-a.

+ Reggeli: (előzetes megbeszélés alapján) 3 500 Ft/fő

Az árak tájékoztató jellegűek, időszakonként és a foglalás hosszától függően eltérhetnek a feltüntetett ártól. Pl. főszezonban 4 éjszakánál kevesebb hétvégi tartózkodás, fesztiválok ideje, szilveszter 10-50% felárral foglalható. Főszezonban, hétvégék érintésével (június-augusztus) és hosszú hétvégéken 3 éjszakánál kevesebb tartózkodás nem foglalható. Árajánlatot e-mailben küldünk az egyedi igényekhez igazodva.

Apartman foglalása:

Az info@tiszafuredszallas.hu e-mail címre küldd el nekünk a létszámot és a kért időszakot, vagy töltsd ki és küldd el a foglalási űrlapot, vagy hívj a +36308380807-es telefonszámon. Ezt követően e-mailben ajánlatot küldünk. Az ajánlat elfogadását követően küldjük a foglaló utalásához szükséges információkat, díjbekérőt számlát. A foglalás a foglaló megérkezését követően valósul meg.

Fizetési feltételek

Foglalásod rövid időn belül visszaigazoljuk e-mailben, vagy sms-ben, ez után 50 % foglalót kérünk, amit banki átutalással, szép kártyával, vagy személyesen tudsz fizetni. Fontos, hogy a díjbekérő számla megérkezése után utalj, melyet e-mailben küldünk el. Ezen megtalálsz minden adatot az utaláshoz! A foglalás akkor teljesül, ha az átutalás legkésőbb a visszaigazolást követő 2. napon megérkezik hozzánk. A foglaló megérkezéséről értesítünk, illetve a számlát elküldjük a megadott címre. Ezzel a foglalás megvalósul. A foglalt apartman teljes árát az érkezés napja előtt legkésőbb 3 munkanappal korábban szükséges kifizetni.

Lemondási feltételek

A vendég a szállás lemondása esetén az alábbi díjat, kötbért fizeti: foglalástól érkezés előtt 15. napig a foglalás értékének 50%-a a kötbér, érkezés előtt 14. naptól érkezés napjáig 100%. A foglalással a vendég elfogadja a lemondási feltételeket. Ha az apartmanban tartózkodás ideje alatt bármilyen okból meg kell szakítanod nyaralásod, és a kifizetett éjszakákat nem töltöd le, a szállás díját nem áll módunkban visszafizetni.

Esetleges lemondás esetén a kifizetett foglaló ugyan nem visszatérítendő, viszont megpróbáljuk akár az utolsó pillanatban is újraértékesíteni a felszabadult helyet. Amennyiben ez sikeres, vendégeinknek újabb időpontot ajánlunk fel egy utalvány formájában.Amennyiben pl. egy betegség miatti lemondás miatt aggódsz, ajánljuk az útlemondási stornóbiztosítást, pl. EUB. Online elérhetőségük: https://eub.hu/storno-utlemondasi-biztositas/


Kiemelten fontos, hogy a szállás elfoglalása személyi azonosító igazolvány, vagy jogosítvány, vagy útlevél nélkül nem lehetséges.

SZÉP kártya elfogadóhely! K&H, MKB, OTP