Hódvár Apartman Házirend

Az apartman foglalásával és a szálláshelyre történő bejelentkezéssel a vendég és a vele együtt a szálláshelyen tartózkodó személyek elismerik és elfogadják a Hódvár Apartman Házirendjét, valamint kötelezettséget vállalnak a következő pontokban leírt szabályok betartására és felelősséget vállalnak az esetleges károkozásért.

Fő szabályok:

 • Érkezéskor a vendég köteles a bejelentőlapot kitölteni az érkezést követő 30 percen belül. Vendégeink az apartmanokat a teljes szállásdíj kifizetése után foglalhatják el.
 • A szálláshely területén este 22 óra és reggel 8 óra között hangoskodni szigorúan tilos.
 • A szálláshely egész területén, 18 éven aluli személyek alkoholt nem fogyaszthatnak, nem dohányozhatnak.
 • Sátrat állítani az üdülő egész területén tilos.
 • A szálláshelyen látogatókat, kizárólag napközben lehet fogadni, rövid időre, a tulajdonos előzetes engedélyével.
 • Bármilyen kérés, kérdés esetén hívja a +36 30 8380807-es telefonszámot.

Bejelentkezés, kijelentkezés: Az érkezés napján az apartmant vendégeink 15.00 órától foglalják el, illetve azokat a kijelentkezés napján 10:00 óráig hagyják el.

Dohányzás: Az apartmanban dohányozni tilos! A kertben kijelölt dohányzóhely található.

Tűzrakás, bográcsozás: Tüzet rakni a kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen lehet a tűzvédelmi szabályok betartásával. A tűz eloltásáról feltétlenül gondoskodjon! A tűzrakóhelyen kizárólag tűzifát lehet égetni, melyet vendégeinknek biztosítunk. A grillezőt szintén a tűzrakóhely mellett használja. A grillezéshez szükséges faszénről kérjük, maguk gondoskodjanak. A grillezéshez, bográcsozáshoz szükséges eszközöket kérjük használat után tisztán tegyék a helyükre.

Parkolás: Az udvarban zárt parkoló áll a vendégek rendelkezésére, egy jármű számára. Megkérjük vendégeinket, hogy ha nem a parkolót használják napközben, az ingatlan előtt az apartmanház oldalában álljanak meg gépjárművükkel.

Takarítás: A takarításról a szálláshely tulajdonosa gondoskodik, érkezéskor és távozáskor, melynek díját a szállásdíj tartalmazza. Igény esetén kérhető napi takarítás, felár ellenében.

Szemét elhelyezése: A szemét gyűjtése szelektíven történik, a konyhában található tárolókban. Ezek ürítése az apartman bejáratánál található szelektív szeméttárolókba lehetséges.

Konyha: Az eszközöket, gépeket kérjük, hogy rendeltetésének megfelelően használja.

Kert: A kertet a szálláshely tulajdonosa gondozza. Kérjük, ügyeljenek a növényekre.

Tárgyak áthelyezése: Kérjük, hogy a berendezési tárgyakat rendeltetésüknek megfelelően használják. Az apartmanokban lévő tárgyakat kérjük, ne vigyék ki a kertbe. A teraszon és a kerti pergola területén lévő kerti bútorokat kérjük, ne helyezzék át a füves területre, egyéb helyekre.

Felelősségvállalás: Az apartman nem rendeltetésszerű használatából, a házirend megszegéséből származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a szálláshely üzemeltetője felelősséget nem vállal! Kérjük, vigyázzon értékeire! Az apartmanban lévő eszközöket, berendezési tárgyakat annak területéről még ideiglenesen sem lehet elvinni.

A kulturálatlan magatartás, mások nyugalmának zavarása, hangoskodás, károkozás az első felszólítás után a szálláshely területéről való azonnali kitiltást eredményez. Aki a felszólítás után is folytatja a kárt okozó tevékenységet, az okozott kár felmérését és kifizetését követően azonnali távozásra köteles!

Természetesen előfordulhat, hogy valami a vendég hibáján kívül meghibásodik. Ha valamilyen probléma adódik, szíveskedjenek azt az üzemeltetőnek azonnal jelezni: +36 30 8380807.

Medence használati rend

 1. A medencét külsős vendégek nem látogathatják, kizárólag a Hódvár Apartmanban megszálló vendégek használhatják. A vendégek az üzemeltetési szabályzatban meghatározott időpontban: reggel 8 óra és este 8 óra között vehetik igénybe a medence használatát.
 2. A medence vízmélysége 1,2 méter. A medencébe belemenni kizárólag saját felelősségre lehet.
 3. A medence használatának plusz díja nincs.
 4. 18 év alatti gyermekek kizárólag szülői felügyelettel használhatják a medencét, szülői felelősséggel, 3 év alatti gyermekeknek kötelező a vízzáró pelenka használata.
 5. A medence használata során fürdőruha viselése kötelező.
 6. Öltözésre minden vendégnek a saját apartmanjában van lehetősége.
 7. Vízbe lépés előtt zuhanyozás kötelező. Erre mindenkinek az apartmanban van lehetősége.
 8. A lázas, továbbá fertőző gyomor-bélrendszeri és bőrbetegségben szenvedő, a görcsös állapottal, eszméletvesztéssel járó, illetve feltűnő vagy nagy kiterjedésű kóros elváltozással járó betegségben szenvedő, az ittas, a kábítószer vagy bódító hatású gyógyszer hatása alatt álló személy a medencét nem vehetik igénybe.
 9. A medence körül lévő burkolt felületre lépni csak saját felelősségre lehet, kiemelten vigyázzon a csúszásveszélyre vizes lábbal.
 10. A medencébe ugrani szigorúan TILOS és életveszélyes! A medence környezete vizes, csúszós mely fokozott figyelmet igényel.
 1. A medencében étkezni, ill. italt fogyasztani, dohányozni, szemetelni TILOS!
 2. Tilos a medencébe törékeny tárgyat, vagy bármilyen balesetet, sérülés előidézésére alkalmas dolgot bevinni.
 3. Tilos a medence területére állatot bevinni, medence térben szaladgálni, a medencetérbe utcai cipővel belépni, a közerkölcsöt, közrendet sértő módon viselkedni.
 4. A medencét mindenki kizárólag saját felelősségre használhatja.
 5. A medence gépészetének kezelésére kizárólag az üzemeltető jogosult. A napozórész mellett található aknafedél felnyitása tilos.
 6. Aki a medence felszerelési, berendezési tárgyaiban szándékosan, vagy gondatlanul kárt okoz, az okozott kárt köteles megtéríteni.
 7. Az üzemidőt a medence üzemeltetője indokolt esetben megváltoztathatja (energia-kimaradás, vízhiány, stb.).
 8. Azoktól a vendégektől, akik a szabályokat nem tartják be, a szolgáltatásokat az üzemeltető megtagadhatja. Az üzemeltetés rendjének fenntartása érdekében szükség esetén az üzemeltető jogosult hatósági személy segítségét kérni.
 9. Bármilyen hibát, észrevételt, hiányt haladéktalanul jelezni kell, +36 30 8380807-es telefonszámon.
 10. A medencében egyszerre maximum 8 fő tartózkodhat.
 11. A medence vizének szennyezése következtében történő vízcsere költségét a károkozó köteles megtéríteni. Vízcsere költsége 60 000 Ft.

Az apartmanba történő bejelentkezéssel a vendég tudomásul veszi és elfogadja a házirendben foglaltakat.